„Am făcut 30 de minute de la Arhiepiscopie până la Poliție” | Trafic de coșmar

Le-au trebuit nervi tari șoferilor care s-au încumetat să circule în zona Arhiepiscopie-Chiristigii. Azi-dimineață, coloane de mașini au paralizat traficul în zona Poliției și a Școlii Nr. 11, în condițiile în care niciun agent de la Rutieră nu se afla în zonă pentru a dirija circulația.

Fenomenul este unul obișnuit, având în vedere numărul mare de mașini care staționează dimineața în zona școlii pentru a-i aduce pe cei mici la ore. Astăzi însă, vremea de afară i-a determinat pe mai mulți buzoieni să își scoată mașinile din garaje:

„În cartierul Micro 3, la orele 7-8 este dezastru. În aceasta dimineată, am făcut 30 de minute de la Arhipiscopie până Poliție, în capătul străzii Frasinet. Masini bară la bară, iar unde se face stânga spre Școala 11, masini si pe stanga si pe dreapta oprite total airuea, fiecare cum se trezeste. Si culmea, după toata harmalaia asta, la intersectia cu Școala 11, nici macar un polițist care sa dirijeze circulatia! Sau cine stie, poate ca sunt topiti de 2-3 picături de ploaie.”, ne-a scris Andrei M, atașând și fotografiile de mai jos:

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*