Știrile zilei

Familia lui Mădălin, ANUNȚ important

Familia lui Niță Alexandru Marian, tânărul decedat în accidentul de motocicletă de vinerea trecută, face un anunț important, după ce în presă au apărut informații legate de înmormântare.

Mai exact, apropiații lui Mădălin, asa cum îl stiu prietenii, fac un apel către toți cunoscuții băiatului să fie prezenți sâmbătă, la ora 11:00, la capela din satul Bentu, acolo unde va fi oficiată slujba de înmormântare. Mai mult, ei vor să îl petreacă la groapă în zgomotul de motoare turate, în amintirea pasiunii care l-a răpit pe Mădălin dintre ei:

Hai să ne adunăm sâmbătă, la ora 11.00, la capela din Satul Bentu să-l conducem pe ultimul drum pe fratiorul meu, în mod special cine are motor si stie ce însemna viata pe doua roti. Să-l scoatem din Casa Domnului cu sunetul făcut de motoarele turate!, a scris pe Facebook fratele defunctului.

Niță Alexandru Marian a murit marți dimineață, după patru zile de agonie petrecute într-un spital din București. Soția sa, Andreea, decedată pe loc în urma căzăturii de pe motocicletă, a fost înmormântată ieri la cimitirul din Gălbinași.

În urma lor rămân acum o fetiță de patru ani și două familii distruse de durere, care nu își doresc acum decât să se facă dreptate.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Anunțul RER SUD | Va ajunge la toate asociatiile de proprietari

Știrile zilei

Militar buzoian, bătut la petrecere! | Bărbatul a ajuns la UPU (foto)

Știrile zilei

MISTER: Postarea care a anunțat cutremurul de azi-noapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *