Administrație Orașul tău

Fasole cu ciolan, vin și desert, oferite buzoienilor în acorduri de muzică populară

Ca în fiecare an, de Ziua Naţională a României, Consiliul Judeţean Buzău organizează tradiționalul eveniment din Parcul Crâng. Peste 3000 de porții de fasole, plăcintă și vin vor fi oferite gratuit buzoienilor, meniul fiind servit în acordurile muzicii executate de interpreți și ansambluri populare autohtone.

Masa va fi organizată imediat după defilarea de 1 decembrie, în locul consacrat prin tradiție, Parcul Crâng. Meniul este diversificat, printre cele 3000 de porții existând și produse de post. Tradiționala fasole cu ciolan va fi urmată de plăcintă și de paharul cu vin fiert.

De asemenea, reprezentanții Consiliului Județean pregătesc un spectacol de zile mari cu artişti locali de la Centrul Județean de Cultură şi Artă.

Meniul de anul acesta este pregătit de o firmă de catering și costă cu aproximativ 11 lei, cu 4 lei mai puțin decât cel de anul trecut.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Încă un curs de calificare organizat la Buzău

Orașul tău Știrile zilei

GALERIE FOTO: Ce au făcut elevii de la „Eminescu” în prima zi la Liceul 5

Știrile zilei

INVESTIȚIE de două milioane de euro la Spitalul Județean

3 comentarii

  1. Bibi at 7:32

    Si se vor inghesui, pomanagii si „pupatorii de moaste”, neamurile „civilizate” ale Buzaului ca mult ne-a „pricopsit” Domnul cu ele. Parca nu ar exista nevoie de bani, parca totul merge struna, doar niste pomeni lipseau. Ca meteahna lui Vanghelie inca exista si este raspandita mai ales in familia PSD-ista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *