Femeie cu un copil în brațe, accidentată în centrul orașului

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

O buzoiancă în vârstă de 65 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău după ce a suferit un accident pe scările rulante din centrul comercial Winmarkt. Femeia s-a prăbușit cu tot cu fetița de doi ani pe care o avea în brațe.

O ambulanță SMURD a intervenit de urgență pentru salvarea femeii care s-a ales cu o contuzie la cap. Încă nu se știe clar dacă sexagenarei i s-a făcut rău sau s-a împiedicat pe scări. Cert este că, în timp ce urca din subsol către parterul centrului comercial, ea s-a prăbușit cu tot cu fetița pe care o ținea în brațe. Securitatea din Carrefour a oprit imediat scările rulante, iar femeia și fetița au fost ridicate și au așteptat ajutor medical.

Victima a primit îngrijiri de specialitate în ambulanța SMURD sosită pe platou, după care a fost dusă la spital pentru investigații amănunțite.

Din spusele martorilor, femeia nu este rudă cu fetița, ci este bona angajată de părinți să aibă grijă de ea.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *