Știrile zilei

FORȚE PROASPETE

[box type=”shadow” ]12 poliţişti încadraţi din sursă externă ca specialişti au depus ieri jurământul[/box]

 

Ieri, 12 iulie 2018, 12 ofiţeri şi agenţi de poliţie, încadrați din sursă externă în urma concursurilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, au depus jurământul de credință. Angajamentul luat ieri reprezintă primul pas spre asumarea de răspunderi în numele societăţii.

Aceşti 12 polițiști s-au prezentat la datorie şi urmează să-și desfășoare activitatea ca specialişti în cadrul următoarelor structuri ale inspectoratului: investigatii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră, prevenirea criminalităţii şi silvicultură, comunicaţii şi informatică, structura de securitate, precum şi un ofiţer psiholog.

După absolvirea unui curs de iniţiere în cariera de poliţist şi promovarea examenului de definitivare, aceştia vor deveni polițiști cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.

La nivelul I.P.J. Buzău, în urma concursurilor organizate la începutul acestui an şi în perioada 2016 – 2017, au fost încadraţi ca personal de specialitate, din sursă externă sau prin reîncadrare, 14 ofiţeri şi agenţi de poliţie.

[highlight]„Le dorim mult succes în cariera pe care şi-au ales-o şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru în activitatea desfăşurată în folosul comunităţii!”,[/highlight] a transmis IPJ Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *