Educaţie Știrile zilei

FOTO: Câțiva elevi din Pedagogic și-au făcut „casa” mai frumoasă!

Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!” a fost cu adevărat diferită pentru elevii clasei a XI-a A de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”. Valorificând o idee a dirigintei lor, elevii au creat mesaje unice și le-au lipit pe treptele școlii, în speranța că îi vor inspira pe colegi și pe profesori.

După un brainstorming organizat împreună cu dirigintele, care este profesor de engleză, elevii clasei a XI-a au stabilit cuvintele care îi definesc și pe care și-au propus să le împărtășească și celorlalți. Au strâns bani și au cumpărat materialele necesare, iar după câteva ore bune de muncă au apărut și rezultatele.

Aici ne petrecem o mare parte a timpului, ceea ce face ca școala să fie o „a doua casă” pentru noi. De aceea, am hotărât să o înfrumusețăm cumva, să aducem un pic de optimism și să îi inspirăm pe colegi. Am ales treptele pentru că reprezintă zona cea mai tranzitată, dar și pentru că oferă o oarecare simetrie. (…) Pentru că am primit încurajări din partea domnilor profesori, ne-am propus să venim și cu alte idei.”, ne-a mărturisit Bogdan Badea, elev în clasa a XI-a A.

Gestul elevilor s-a bucurat de apreciere în rândul elevilor, iar corpul profesoral a decis să extindă proiectul la nivelul întregii școli.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

2 comentarii

  1. Vizon at 22:50

    Foarte frumoasa ideea! De acolo de unde au preluat-o, puteau imprumuta si putina culoare pentru ca acele cuvinte motivationale sa nu para indoliate, ci vesele: fericire, bucurie, iubire, iertare…..

    1. Aaaaaaaa at 20:45

      Costurile au fost destul de mari, iar școală nu a dorit sa le deconteze sau sa ne ofere vopsea colorata, deși aceasta a fost ideea inițială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *