Politică

FOTO: Ciolacu, nelipsit de lângă Dragnea. Prima ieșire publică importantă a vicepremierului buzoian

Viceprim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a devenit o prezență obișnuită în cercurile Puterii. Deputatul buzoian este nelipsit de lângă liderul partidului, Liviu Dragnea, și de lângă numărul 1 în Guvern, prietenul și colegul Mihai Tudose.

Prima ieșire publică importantă a vicepremierului Ciolacu, după învestire și ședința de Guvern, a fost la Ambasada Statelor Unite ale Americii, acolo unde, ieri, a fost sărbătorită Ziua Independenței.

Ciolacu a dat mâna cu oficialii americani, pe care îi consideră parteneri de nădejde: „Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezintă o prioritate a politicii noastre externe, prin respectarea angajamentelor asumate și printr-o abordare unitară, bazată pe cooperarea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu. Happy Independence Day!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

De altfel, președintele PSD Buzău apare mai tot timpul în preajma lui Liviu Dragnea, încă dinainte de a primi cea de-a doua funcție în Guvern. Sunt recente fotografiile în care Dragnea i-a dat tag lui Ciolacu după o partidă de pescuit în Deltă, la care a participat, de asemenea, și premierul de atunci, astăzi exclus din PSD, Mihai Grindeanu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Drum inundat! | Politiștii sunt în teren

Știrile zilei

Accident rutier pe E85 | Trafic îngreunat

Știrile zilei

BUZĂU: O apă curgătoare va traversa orașul | Vor apărea terase, galerii comerciale și mori miniaturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *