FOTO: Ciolacu, nelipsit de lângă Dragnea. Prima ieșire publică importantă a vicepremierului buzoian

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Viceprim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a devenit o prezență obișnuită în cercurile Puterii. Deputatul buzoian este nelipsit de lângă liderul partidului, Liviu Dragnea, și de lângă numărul 1 în Guvern, prietenul și colegul Mihai Tudose.

Prima ieșire publică importantă a vicepremierului Ciolacu, după învestire și ședința de Guvern, a fost la Ambasada Statelor Unite ale Americii, acolo unde, ieri, a fost sărbătorită Ziua Independenței.

Ciolacu a dat mâna cu oficialii americani, pe care îi consideră parteneri de nădejde: „Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezintă o prioritate a politicii noastre externe, prin respectarea angajamentelor asumate și printr-o abordare unitară, bazată pe cooperarea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu. Happy Independence Day!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

De altfel, președintele PSD Buzău apare mai tot timpul în preajma lui Liviu Dragnea, încă dinainte de a primi cea de-a doua funcție în Guvern. Sunt recente fotografiile în care Dragnea i-a dat tag lui Ciolacu după o partidă de pescuit în Deltă, la care a participat, de asemenea, și premierul de atunci, astăzi exclus din PSD, Mihai Grindeanu.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *