FOTO: Ciolacu, nelipsit de lângă Dragnea. Prima ieșire publică importantă a vicepremierului buzoian

Viceprim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a devenit o prezență obișnuită în cercurile Puterii. Deputatul buzoian este nelipsit de lângă liderul partidului, Liviu Dragnea, și de lângă numărul 1 în Guvern, prietenul și colegul Mihai Tudose.

Prima ieșire publică importantă a vicepremierului Ciolacu, după învestire și ședința de Guvern, a fost la Ambasada Statelor Unite ale Americii, acolo unde, ieri, a fost sărbătorită Ziua Independenței.

Ciolacu a dat mâna cu oficialii americani, pe care îi consideră parteneri de nădejde: „Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezintă o prioritate a politicii noastre externe, prin respectarea angajamentelor asumate și printr-o abordare unitară, bazată pe cooperarea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu. Happy Independence Day!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

De altfel, președintele PSD Buzău apare mai tot timpul în preajma lui Liviu Dragnea, încă dinainte de a primi cea de-a doua funcție în Guvern. Sunt recente fotografiile în care Dragnea i-a dat tag lui Ciolacu după o partidă de pescuit în Deltă, la care a participat, de asemenea, și premierul de atunci, astăzi exclus din PSD, Mihai Grindeanu.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*