Orașul tău Știrile zilei

FOTO: Imagini frumoase dintr-un loc pe care nu-l vei mai recunoaște!

Scriam, astăzi, într-un material despre o oarecare normalizare a vieții buzoiene. Nu pe toate palierele ei, desigur, fiindcă după aia ar fi prea frumos și ar bate la ochi, dar măcar pe ici, pe colo și anume în punctele esențiale. Cultura, eterna cenușăreasă dispensabilă a autorităților noastre, a primit și ea un loc în față.

După ce Casei de Cultură a Sindicatelor i-a fost redată destinația cea dintâi și nu mai e silită să adăpostească mobile, aflăm de la viceprimarul Ionuț Apostu că și esplanada clădirii a fost amenajată ca atare.

Imaginile sunt plăcute ochiului și chiar nu ne interesează cine le-a făcut posibile, cine se va lăuda cu lucrarea sau ce personaj politic ar putea capitaliza ceva simpatie grație unei asemenea reușite:

Esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor își schimbă fața😉 astfel, o clădire emblematică a municipiului și statuia marelui pictor Ion Andreescu vor fi repuse în valoare! Opera sculptorului Paul Vasilescu realizată în 1967 va beneficia și de iluminat arhitectural!”, a scris vicele Apostu, unde în altă parte dacă nu pe Facebook?

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

La 39 de ani a demonstrat că se poate!

Anunțuri Știrile zilei

Curs de fotografie organizat ȋn Buzău

Cultură Știrile zilei

MORBID! | „Afacerea cu cadavre”, la Buzău!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *