Orașul tău Știrile zilei

FOTO: Ce v-așteaptă la Drăgaică | „Hai, vecine, pe la mine!”

Cea de-a 240-a ediție a târgului buzoian „Drăgaica” și-a deschis astăzi porțile cu o paradă a portului popular, urmată de vizionarea meciului în care Simona Halep a cucerit titlul de Grand Slam la Roland Garros. Începând de azi până pe 24 iunie, buzoienii sunt așteptați la târg, unde se anunță o distracție pe cinste. Intrarea costă 2 lei, iar copiii și elevii au gratuitate.

Târgul de anul acesta se anunță a fi mai spectaculos decât cel de anul trecut, mai ales prin prisma programului artistic al fiecărei seri. Iar dacă muzica este asigurată, același lucru se poate spune și despre meniul culinar. Micii, cârnații și pastrama vor sfârâi pe grătare, în timp ce halbele cu bere rece vor avea sarcina de a potoli pofta mușteriilor.

Distracția copiilor este asigurată. Zona centrală este ocupată de tiribombe și comedii care mai de care mai amețitoare și mai colorate.

Zeci de comercianți vor fi prezenți aici cu diverse articole și produse meșteșugărești, îmbrăcăminte sau încălțăminte, fiind nelipsite parcurile de distracție, terasele cu mici și bere, dar și cu alte produse alimentare

La ora 18.00, pe scena din Drăgaică a început deja primul concert al acestei ediții, care îi va avea invitați pe Traian Popescu, Ansamblul „Plaiurile Mioriței”, Cristina Nicolae, Adriana Stuparu, Diana Ioniță și Mihai Mărgineanu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.