FOTO: Unde au plecat TSD-iștii buzoieni cu două zile înainte de semnarea moțiunii împotriva lui Grindeanu

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

O delegație a Tineretului Social Democrat Buzău, în frunte cu președintele organizației, deputatul Ionela Dobrică, participă, zilele acestea, la Școala de pregătire politică a TSD, organizată, în perioada 15-18-iunie, la Neptun.

De la Buzău, au plecat, vineri, 28 de tineri, care s-au alăturat celor peste 700 de delegați din toate organizațiile județene ale TSD. Ei vor participa la programe de pregătire și seminarii cu teme ale actualității europene și românești: Europa încotro / finanțări europene, New in TSD – planul de carieră al tinerilor PSD iști, Administrație publică centrală și locală vs. Parlament, 2019 – Examen PSD.

Președintele partidului, Liviu Drganea, și-a anulat participarea la Școala tinerilor social-democrați, anunțau aseară posturile de știri din România. Duminică, toți parlamentarii PSD sunt convocați la Parlament pentru a semna moțiunea de cenzură împotriva actualului Executiv.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *