FOTO: Unde au plecat TSD-iștii buzoieni cu două zile înainte de semnarea moțiunii împotriva lui Grindeanu

O delegație a Tineretului Social Democrat Buzău, în frunte cu președintele organizației, deputatul Ionela Dobrică, participă, zilele acestea, la Școala de pregătire politică a TSD, organizată, în perioada 15-18-iunie, la Neptun.

De la Buzău, au plecat, vineri, 28 de tineri, care s-au alăturat celor peste 700 de delegați din toate organizațiile județene ale TSD. Ei vor participa la programe de pregătire și seminarii cu teme ale actualității europene și românești: Europa încotro / finanțări europene, New in TSD – planul de carieră al tinerilor PSD iști, Administrație publică centrală și locală vs. Parlament, 2019 – Examen PSD.

Președintele partidului, Liviu Drganea, și-a anulat participarea la Școala tinerilor social-democrați, anunțau aseară posturile de știri din România. Duminică, toți parlamentarii PSD sunt convocați la Parlament pentru a semna moțiunea de cenzură împotriva actualului Executiv.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*