FOTO: Unde au plecat TSD-iștii buzoieni cu două zile înainte de semnarea moțiunii împotriva lui Grindeanu

O delegație a Tineretului Social Democrat Buzău, în frunte cu președintele organizației, deputatul Ionela Dobrică, participă, zilele acestea, la Școala de pregătire politică a TSD, organizată, în perioada 15-18-iunie, la Neptun.

De la Buzău, au plecat, vineri, 28 de tineri, care s-au alăturat celor peste 700 de delegați din toate organizațiile județene ale TSD. Ei vor participa la programe de pregătire și seminarii cu teme ale actualității europene și românești: Europa încotro / finanțări europene, New in TSD – planul de carieră al tinerilor PSD iști, Administrație publică centrală și locală vs. Parlament, 2019 – Examen PSD.

Președintele partidului, Liviu Drganea, și-a anulat participarea la Școala tinerilor social-democrați, anunțau aseară posturile de știri din România. Duminică, toți parlamentarii PSD sunt convocați la Parlament pentru a semna moțiunea de cenzură împotriva actualului Executiv.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*