FOTO: Vicepremierul Marcel Ciolacu, întâlnire cu înalți oficiali bulgari

Vicepremierul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit astăzi cu Dimitar Borisov Glavchev, președintele Adunării Naționale a Republicii Bulgaria, în cadrul vizitei oficiale pe care înaltul oficial bulgar o întreprinde în România.

Agenda de convorbiri a inclus temele de interes comun din domeniul cooperării parlamentare și subiecte specifice diplomației parlamentare în vederea consolidării dialogului politic bilateral, al relațiilor economice și al cooperării pe teme de securitate și apărare.

„Pe agenda discuțiilor s-au aflat teme de interes precum intensificarea relațiilor bilaterale între cele două țări vecine, susținerea proiectelor comune în infrastructură, securitate energetică, turism, comunicații, programe legate de Balcanii de Vest sau de Strategia Dunării, migrație, precum și întărirea relațiilor de colaborare la nivel parlamentar.”, a scris viceprim-ministrul României pe Facebook.

Vicepremierul Marcel Ciolacu nu lipsește de la nicio întâlnire guvernamentală importantă. Președintele PSD Buzău conduce delegațiile de miniștri care reprezintă Executivul la întâlnirile cu omologi străini sau la discuțiile referitoare la parteneriatul european.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*