FOTOGRAFIA ZILEI: Un șofer relaxat

Indignarea l-a făcut pe un călător să ne transmită această fotografie, realizată ieri într-un autobuz care mergea către Pogoanele. Din imagine reiese că bărbatul e cufundat cu totul în telefon, iar ceea ce vede pe ecran pare mai important decât să fie atent la drum.

Sau poate se uita pe GPS, neștiind bine traseul pe care îl face zilnic, caz în care ne cerem scuze că am lezat imaginea firmei.

Pot să anticipez deja că unii dintre dumneavoastră veți zice: „Bine, bre, nea Șontică, da’ matale nu faci la fel la volan?”. Dar comentariile vor fi de prisos, pentru că în discuție nu e cel care scrie știrea.

Și uite așa reporterii devin niște oameni răi, care scot la iveală lucruri și care nu aprobă comentariile în care sunt jigniți de tot soiul de anonimi, incapabili să furnizeze un argument mai solid decât un „Ba pe a mă-tii!”.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Bravo frate asa le trebuie mai dai in kkt de nesimtiti toti analfabeti fac fimre de taxi maxi si pune in pericol oameni care circula cu ele bravo tata asa dai tare in ei combatei calumea

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*