FOTO/VIDEO LIVE: Accident pe bulevardul Unirii, provocat de un șofer de 19 ani / Trei mașini implicate, patru răniți

DSC_0002
Accident grav, sâmbătă seară, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău. *** Trei mașini au fost avariate și patru persoane au ajuns la spital, după ce un șofer de  19 ani a efectuat o manevră neregulamentară. *** Reporter Buzoian a transmis live de la fața locului. ***
Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22:00. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Buzău, un șofer de 19 ani, din Buzău, aflat la volanul unui Audi care circula pe Unirii, dinspre Bariera Ploiești înspre centru, a schimbat direcția spre stânga, către strada Ciochinescu, deși manevra era interzisă. În acest moment, autoturismul său a fost lovit de un Volkswagen care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un buzoian de 32 de ani. Din impact, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-o Skoda cu numere DSC_0008de Buzău, care circula tot dinspre Ploiești.
După cum se poate vedea în imaginile alăturate, mașinile au suferit avarii serioase, în timp ce patru persoane din cele trei mașini au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Șoferii au fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În zonă, traficul s-a defășurat cu dificultate, până la finalizarea cercetării la fața locului și îndepărtarea mașinilor avariate de pe carosabil.
Înregistrarea video de la fața locului pote fi urmărită accesând pagina de Facebook a ziarului. Link AICI.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*