Educaţie Știrile zilei

GALERIE FOTO: Bani pentru olimpicii buzoieni | Consiliul Județean a premiat perfomanța

Consiliul Județean Buzău i-a premiat, astăzi, pe olimpicii buzoieni și pe dascălii îndrumători în cadrul unei festivități organizate la Sala „D. Filipescu”. „Nu este altceva decât o recunoaștere firească a meritelor acestor copii minunați. Cu ei, am încredere că România de mâine va fi mai bună”.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, i-a premiat astăzi pe olimpicii naționali și internaționali, precum și pe profesorii care i-au pregătit. Instituția condusă de Neagu a acordat câte un premiu de 600 de lei fiecărui elev care a obținut premiu la olimpiadele internaționale. De asemenea, elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale au primit câte 500 de lei pentru locul I, câte 400 de lei pentru locul al II-lea și câte 300 de lei pentru locul al III-lea. Profesorii lor îndrumători au primit și ei aceleași sume de bani.

În total, instituția condusă de Petre Emanoil Neagu a premiat 28 de elevi olimpici și 26 de profesori îndrumători.

Consiliul Județean a premiat și anul trecut profesorii și elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale: „În spatele acestor rezultate stau sute de ore de muncă și de studiu și sacrificii pe care puțini sunt dispuși să le facă. Le mulțumesc elevilor și domnilor profesori pentru modul în care reprezintă județul Buzău.(…) Cu ei, am încredere că România de mâine va fi mai bună”.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *