Știrile zilei

GALERIE FOTO: Coliziune între 3 autovehicule. Multiple victime, mașini grav avariate, coloană de fum

A fost scenariul unui grav accident de circulație produs în această dimineață pe drumul european E85. Exercițiul, menit să testeze capacitatea de reacție și viteza de răspuns a salvatorilor, a necesitat aducerea în teren a numeroase forțe și mijloace de la ISU și Ambulanță.

Scenariul exerciţiului a prevăzut rezolvarea unei situaţii tactice principale, în speţă producerea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo, a unui accident rutier pe DN2-E85 (Buzău –Rm Sărat), în zona Val-Verde, pe raza localităţii Poşta Câlnău.

În urma coliziunii dintre 3 autovehicule apelantul transmite că sunt mai multe victime, nu cunoaşte numărul exact, autoturismele sunt grav avariate, se vede o coloană de fum, sunt scurgeri de carburanţi şi nu se poate apropia pentru furnizarea unor date mai exacte.

După ajungerea primelor echipaje specializate la fața locului, în urma efectuării recunoașterii și a transmiterii datelor, a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivel județean, pentru conducerea şi coordonarea intervenţiei la faţa locului, fiind deplasată în teren Grupa Operativă din cadrul I.S.U. Buzău.

Structurile sosite la locul intervenţiei au acționat pentru descarcerarea victimelor și triajul acestora, fiind luate măsuri pentru acordarea primului ajutor medical în Punctul Medical Avansat şi transportul victimelor la Unitatea de Primire Urgenţe.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *