GALERIE FOTO: Iată-i la joc pe Belodedici, Vlădoiu și Burleanu împotriva selecționatei lui Adi Petre!

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Spectacol total în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău! Sâmbătă, 17 decembrie, președintele FRF, Răzvan Burleanu, și fostele glorii ale fotbalului românesc – Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu – au jucat fotbal la Buzău, în cadrul competiției de fotbal în sală „Cupa prieteniei“.

Burleanu a intrat în teren în cadrul unui meci programat de la ora 17,00, între reprezentantiva FRF și cea a reprezentanților asociațiilor județene de fotbal din țară. Alături de Belodedici, Vlădoiu, Bodescu, Isăilă, și cu un fost goalkeeper al Gloriei Buzău între buturi, echipa lui Burleanu a măturat pe jos cu adversarii, care l-au avut în poartă pe șeful AJF Buzău, Adrian Petre.

dsc_0055

Fair-play-ul a învins în cele din urmă: scor final 8 la 8, după ce portarul echipei gazdă a marcat un gol cât cinci puncte, dintr-un penalty executat de două ori, pentru că prima dată mingea nu intrase în poartă.

„Cupa prieteniei“ a fost găzduită în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ începând de vineri, 16 decembrie, de la ora 12,00, finala fiind programată sâmbătă la ora 18,00. Competiția, ajunsă la cea de a XVI-a ediție, este dedicată arbitrilor și observatorilor din toată țara. Totoda­tă, Buzăul găzduiește pentru a doua oară „Cupa prieteniei“

 „La ediția aceasta vom avea echipe din 14 județe. Sunt încântat că vom beneficia și de pre­zența oficialilor din Federația Română de Fotbal și a unor foști mari fotbaliști români. În felul acesta, competiția va fi o atracție pentru toată lumea, nu doar pentru cei implicați. Vom profita de prezența  președintelui Bur­l­­ea­nu și vom organiza și o ședin­ță, în cadrul căreia reprezentanții asociațiilor județene de fotbal din țară vor discuta cu oficialii FRF despre modalități de dezvoltarea a fotbalului la nivel de juniori“, a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre, cel care a făcut parte din echipa asociațiilor județene de fotbal, în confruntarea de sâmbătă, cu cei de la FRF.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *