Administrație Orașul tău Știrile zilei

GALERIE FOTO: Lucrări de amploare în talcioc | Va avea o cu totul altă față

Lucrări în desfășurare în talciocul buzoian, pentru asfaltarea perimetrului expozițional și a căilor de acces. Într-o săptămână, spun administratorii spațiului, aproximativ 13.000 de metri vor fi asfaltați și dați în folosință.

Într-o perioadă destul de scurtă, talciocul buzoian a trecut de la vânzarea pe jos, ca acum un secol, la condiții decente de expunere a mărfii și de desfășurare a actului comercial. După aducerea meselor și a căsuțelor din lemn, reprezentanții S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău au decis să asfalteze întreaga suprafață a celui mai vizitat târg din Buzău.

[highlight]„Realizăm această investiție din fonduri proprii, pentru că noi funcționăm în regim de autofinanțare. Astăzi am început asfaltarea zonei din spate și a ovalului, urmând ca, în zilele următoare, să trecem la căile de acces. Vorbim despre aproximativ 13.000 de metri pătrați.”[/highlight], a declarat directorul „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, Daniel August.

Reprezentanții societății aflate în subordinea Primăriei își propun ca, până la începerea târgului „Drăgaica” de pe 9 iunie, talciocul buzoian să fie un spațiu expozițional modern, în acord cu standardele actuale.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

S-a aruncat de la etaj după o ceartă cu soția!

Educaţie Știrile zilei

INFORMAȚIE BOMBĂ: Două licee din Buzău se se vor comasa!

Știrile zilei

Doi buzoieni, REȚINUȚI pentru distrugere!

1 comentariu

  1. Gabriel at 19:34

    A trebuit sa vina Toma la putere ca sa va miscati si voi! Pana acum va durut in fund ca de, era boscodeala si era „amicul” vostru! RUȘINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *