Știrile zilei

GALERIE FOTO: Mascații buzoieni i-au impresionat pe militari

Ministere diferite, țel comun: apărarea țării și protecția cetățeanului.

Echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a fost desemnată câștigătoarea competiției CUPA STRUCTURILOR SPECIALE DE INTERVENȚIE – EDIȚIA 2018.  Cu această ocazie, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghiță VLAD, le-a oferit plachete luptătorilor SAS Buzău.

În ansamblul activităților desfășurate și dedicate Centenarului Marii Uniri, Poliția Română, prin Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, a organizat, în perioada 10 – 14 septembrie 2018, o competiție tactico-aplicativă ce s-a adresat structurilor de intervenție din întreaga țară.

În urma tuturor probelor parcurse, echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, a fost desemnată câștigătoarea competiției.

În data de 10 octombrie 2018, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghiță VLAD a apreciat efortul depus de Echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, oferind plachete de onoare.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

Știrile zilei

Fost primar buzoian, ÎNCARCERAT! | Va sta la închisoare patru ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *