Fără categorie Orașul tău Politică Știrile zilei

GALERIE FOTO: Ministrul Gabriel Petrea, weekend petrecut pe Valea Buzăului, alături de o sută de TSD-iști

Gabriel Petrea, ministru al Consultării Publice și Dialogului Social în cabinetul Grindeanu și președinte TSD, și-a petrecut sfârșitul de săptămână pe Valea Buzăului, acolo unde a avut loc Comitetul Executiv Național al Tineretului Social Democrat. Șeful TSD a ținut să ia pulsul organizației, dar și să socializeze alături de colegii de partid.

Nume importante s-au aflat pe lista invitaților la CExN-ul social-democrat, de a cărui organizare s-a ocupat deputatul Ionela Dobrică, președintele TSD Buzău. Nu putea lipsi de la eveniment președintele organizației mari a TSD, Gabriel Petrea, proaspăt uns ministru în Guvernul Grindeanu. El a avut alături colegi din toate organizațiile din țară, printre aceștia numărându-se tânărul europarlamentar buzoian Andi Cristea și secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

Întâlnirea avut ca prim scop analizarea rezultatelor obținute de fiecare organizație de tineret din țară la ultimele alegeri, însă nici distracția nu a fost lăsată pe ultimul plan. Cei peste o sută de activiști au fost cazați la Ciuta, însă au socializat în fiecare seară la un restaurant din Cislău.

TSD este o organizație politică de tineret din România. În acest moment, ea este condusă de Gabriel Petrea (32 de ani), inginer, fost viceprimar al sectorului 6, lider al mai multor organizații neguvernamentale studențești și, de la începutul acetui an, ministru al Consultării Publice și Dialogului Social.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *