GALERIE FOTO: Parlamentarii de Buzău și-au primit mandatele. Cine a lipsit de la eveniment

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Nouă dintre cei zece proaspăt aleși în funcția de parlamentar de Buzău pentru următorii patru ani și-au primit astăzi mandatele, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Biroul Electoral Județean. Marele absent a fost liberalul Cristinel Romanescu.

Vineri, 16 decembrie, la ora 16:00, cei zece au devenit parlamentari cu acte-n regulă, după ce președintele BEJ, judecătorul Aurel Pușcă, le-a înmânat certificatele care atestă noua calitate.

Marele absent al evenimentului a fost liberalul Cristinel Romanescu, cel care a delegat pe altcineva să îi ridice documentul de la șeful BEJ.

La final, reprezentanții PSD, veniți în număr mare și susținuți de un larg activ de partid, au făcut declarații referitoare la noua sarcină ce le revine în urma votului popular. Cuvântul de ordine a fost „mulțumire”, dar și „datorie”, pentru că noii aleși trebuie să își respecte promisiunile făcute electoratului în campanie.

În urma alegerilor de duminică, social-democrații buzoieni au obţinut două mandate de senator, pentru Lucian Romaşcanu, respectiv Liliana Sbîrnea, patru de deputaţi, prin atribuire directă pentrru Marcel Ciolacu, Sorin Lazăr, Ionela Dobrică şi Sebastian Radu şi unul, după redistribuire, pentru Dănuţ Păle.

Organizația buzoiană a Partidului Mişcarea Populară s-a ales, după redistribuire, cu un mandat de deputat pentru Adrian Mocanu şi unul de senator, pentru Dorin Bădulescu, iar PNL a obținut un singur mandat de deputat, după redistribuirem pentru Cristi Romanescu.

 

 

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *