Educaţie Politică

GALERIE FOTO: A promis și s-a ținut de cuvânt! Astăzi a fost prima

Începând din septembrie, tinerii din Buzău au un organism reprezentativ la nivelul Consiliului Județean. Este vorba despre Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, susținut și votat de vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu. După cum a promis în urmă cu două luni, vicepreședintele Lungu a organizat și prezidat prima întâlnire a organismului nou creat.

„Astăzi a avut loc prima întâlnire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, la care au participat reprezentanți ai elevilor, asociațiilor și fundațiilor, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale. Au fost dezbătute proiecte de interes pentru tineri, care vor face obiectul întâlnirii din luna noiembrie, la care vor participa reprezentanți ai tuturor liceelor din județul Buzău.”, a scris Romeo Lungu pe Facebook.

Fost director al Direcției pentru Sport și Tineret Buzău a lansat totodată un apel către toate ONG-urile de tineret să se alăture proiectului.

Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, denumit generic CCPT, este o structură consultativă fără personalitate juridică şi funcționează pe lângă Consiliul Județean Buzău. Ea își desfășoară activitatea pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel județean.

 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *