GALERIE FOTO | VIDEO: Cum arată noua sală de sport inaugurată astăzi la LPS Buzău

Joi, 8 decembrie 2016, începând cu ora 11:00, a avut loc festivitatea de inaugurare a noii săli de sport din incinta Liceului cu Program Sportiv Buzău, construită cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții.

Proiectul noii săli a fost finalizat intr-un timp record, de aproximativ doi ani, fiind început în timpul mandatului de viceprimar al lui Sebastian Radu, actualmente consilier al primarului. La festivitate au participat primarul Constantin Toma, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ, Adrian Petre, șeful FRF, Răzvan Burleanu, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, dascăli și elevi.

Festivitatea a încput cu obișnuita tăiere a panglicii și a continuat cu discursurile invitaților, un scurt moment artistic și câteva meciuri de fotbal și handbal, disputate de elevi ai LPS. În încheiere, reprezentanții liceului au oferit invitaților oficiali câte un tricou inscripționat cu numele fiecăruia și i-au invitat să dea cu piciorul în minge pe noua suprafață de joc.

Sala de sport inaugurată astăzi are suprafața standard de 40×20 metri, valoarea totală a investiției fiind încă o enigmă chiar și pentru reprezentanții școlii, care au declarat că „de partea financiară s-a ocupat exclusiv Compania Națională de Investiții.”.

Odată cu primirea noii săli, LPS a inaugurat și un cămin-internat, construit tot cu fonduri guvernamentale. Cele două obiective vor fi folosite doar în interesul școlii, sala neputând fi închiriată de buzoienii care vor să practice aici diferite sporturi.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*