Economic Lifestyle

GeniusPos, softul pentru restaurante si cafenele care te ajută să imbunatatesti serviciile HORECA pe care le oferi

Domeniul Horeca este unul foarte dinamic datorita faptului ca este de departe una dintre sferele de activitate care sunt in permanenta supuse schimbarilor. Pentru a putea tine pasul cu exigentele clientilor, administratorii de afaceri horeca se vad adesea nevoiti sa realizeze tot soiul de investitii, care mai de care mai importante. Restaurantele reprezinta la ora actuala idei de afaceri foarte indraznete avand in vedere ca vorbim totusi despre un domeniu foarte competitiv, unde pana si cele mai mici detalii pot face o diferenta uriasa. Timpul de asteptare al unui client reprezinta un lucru foarte valoros pe care nu multi administratori il iau in calcul.

Modul in care un client este servit este de asemenea un lucru foarte important avand in vedere ca este aspectul care il determina pe acesta sa revina sau nu in cadrul unui restaurant. Una dintre necesitatile de baza ale unui restaurant modern este o aplicatie software care sa permita o gestionare cat mai intuitiva si mai simpla activitatilor din cadrul restaurantului. GeniusPos este un soft pentru restaurant care a fost creat special pentru o gestiune cat mai practica a activitatilor, dar care vine totodata la pachet si cu o serie larga de avantaje care atata pentru anagajati, cat si pentru clienti. Iata cateva dintre cele mai importante.

Regasirea cu usurinta a produselor din meniu.

            GeniusPos este soft-ul ideal pentru restaurante datorita faptului ca regasirea produselor din meniu in cadrul softului se poate face foarte simplu. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate produsele sunt dispuse pe categorii si subcategorii, astfel ca identificarea se poate face cu usurinta de catre ospatar. Acest lucru va reduce totodata si din timpul total de asteptare al unui client, un lucru la care clientii sunt foarte atenti.

Obtinerea unor rapoarte detaliate.

            Un soft pentru restaurant cu adevarat practic va contine intotdeauna o serie de functii practice asa cum este obtinerea a diverse rapoarte cu privire la activitatea si performantele atinse de angajati intr-o perioada de timp determinata. GeniusPos este soft-ul care iti permite o vizualizare detaliata a intregii activitati desfasurate de angajati, astfel incat este foarte usor de identificat si analizat performantele individuale ale angajatilor.

Aranjarea cu usurita a meselor in cadrul soft-ului.

            Pentru a face identificarea meselor cat mai simpla, programul permite aranjarea meselor in cadrul sau in functie de modul in care acestea sunt asezate in cadrul restaurantului. Acest lucru permite ospatarilor sa identifice mult mai simplu si mult mai rapid masa de la care s-a plasat comanda sau de la care s-a solicitat un bon fiscal. Acest lucru va reduce semnificativ timpul de asteptare al unui client.

Achitarea notei de plata in diverse moduri.

            Prin intermediul softului GeniusPos, achitarea unei note de plata se poate face intr-o varietate de moduri, astfel ca aceasta poate fi achitata partial sau integral, cu cash sau cu cardul. Toate aceste aspecte ii ofera clientului posibilitatea de a opta pentru varianta cea mai convenabila pentru a achita nota de plata.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Administrație

GALERIE FOTO: Oficiali spanioli, în vizită la Buzău! Cine s-a aflat printre ei

Anunțuri Știrile zilei

Nu ştii ce carierã sã începi? Înscrie-te la curs!

Știrile zilei

Dramă cumplită | Militar din Buzău, MORT la 20 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *