INVITAȚIE: Play Summer Club Beceni își redeschide porțile deseară

Play Summer Club Beceni vă invită sâmbătă, 17 iunie, de la ora 22:00, la evenimentul de redeschidere a sezonului estival.

Play Summer Club Beceni a ajuns la al patrulea sezon al petrecerilor de neuitat, iar în această vară vă asteptă într-un nou decor pentru a sărbători redeschidera clubului. Toți cei care vor alege să se distreze la cel mai hot party al începutului de vara se vor putea bucura de un show susținut de către MC ANURYH, frumoasa ispită de la cunoscuta emisiune, Insula Iubirii. DJ MANU BIRSAN promite cele mai fresh hituri care vor avea grijă să vă pregătească pentru o noapte fierbinte de vara. Petrecerea va începe sîmbătă seara și va continua dumincă la piscina localului, unde clienții se vor putea bucura de razele soarelui, cocktail-uri răcoritoare, bronz, muzică, distracţie şi multă, multă voie bună.

Cu o nouă imagine, cu o tradiție în spate, cu o atitudine modernă și mondenă, Play Summer Club își redeschide porțile. Clubul este renumit ca fiind un un etalon al distractiei, iar petrecerile săptămânale au devenit deja o tradiție. Buna dispoziție este antrenată de evenimente care încep în fiecare sâmbătă seara, prelungindu-se până a doua zi sub impulsul muzicii și al DJ-ilor invitați.

Localul este un reper pe piața cluburilor din Buzău, și nu numai. Organizând în fiecare vară cele mai spectaculoase show-uri la piscină, Play Summer Club reusește să își surprindă mereu clienții cu tematici inedite și invitați surpriză. Totodata, locația poate acomoda cu usurința diverse tipuri de evenimente: zile de naștere, pool party-uri sau petreceri tematice, având o capacitate de peste 400 de persoane.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook Play Club Beceni. Pentru rezervări, sunteți asteptați la telefon: 0767 845 023.

Vara aceasta cuvântul-cheie al distracției va fi # PlaySummerClubBeceni!

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*