Anunțuri Diverse

HAI LA FILM! Recomandarea Happy Cinema, „Spionul care mi-a dat papucii”

Una dintre cele mai aşteptate comedii ale anului, ”Spionul care mi-a dat papucii”, se pregăteşte de lansarea pe marile ecrane din România. Filmul va rula la Happy Cinema Buzău începând de astăzi, 17 august, până joia viitoare.

Două prietene bune sunt prise în conspirația unor asasini internaționali. Deși nu s-au așteptat niciodată să ajungă ținta unui cartel de ucigași sau să fie trimise într-o misiune secretă în străinătate, fetele se descurcă de parcă ar fi spioane profesioniste.

După ce Drew (Justin Theroux) se desparte de Audrey (Mila Kunis), femeia află că el lucrează de fapt pentru CIA. Când spionul își implică fosta în misiunea lui periculoasă, Audrey și prietena ei cea mai bună, Morgan (Kate McKinnon), se trezesc cu o întreagă echipă de asasini pe urme.

Ca să salveze lumea de un grup terorist care planifică o serie de asasinate, Audrey și Morgan  se lansează într-o aventură plină de umor și de suspans, în care fetele se dovedesc mai capabile decât nenumărați tipi duri cu pistoale.


loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Știrile zilei

FOTO: O delegație a Consiliului Județean Buzău, în vizită de lucru în Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *