Hai la luminițe! Cadouri pentru copii și foc de artificii

Moș Nicolae vine mai întâi la Consiliul Județean! Instituția condusă de Petre Emanoil Neagu a pregătit pentru deseară o serie de surprize care va începe cu aprinderea iluminatului festiv din zona bulevardului și va continua evenimentul de la Monteoru, acolo unde va fi inaugurat bradul de Crcăciun, vor fi oferite de cadouri și va putea fi admirat un grandios foc de artificii.

Clădirea Consiliului Judeţean şi cea a Muzeului Județean vor beneficia și anul acesta de un iluminat festiv special. Consiliul Județean Buzău a pregătit pentru buzoieni un spectacol de lumini. Pe lângă tunelul de lumini montat pe aleea ce duce către Muzeul Județean, în fața sediului Consiliului Județean Buzău, toți buzoienii – dar mai ales copiii care vor participa la activitățile ce se vor desfășura la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău în luna decembrie – vor putea admira un nou tunel de lumini.

  • Punctul de întâlnire, Muzeul Județean.

Luminile de Crăciun vor fi aprinse astăzi, la ora 17.00, începând cu tunelul din zona Muzeului Județean Buzău.

De asemenea, tot prin grija Consiliului Județean,  se vor aprinde și luminile de Crăciun în Stațiunea Sărata-Monteoru, unde copiii din comuna Merei vor primi cadouri, vor susține un concert de colinde, în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru (ce va fi inaugurat cu această ocazie) și vor putea urmări un foc de artificii.

„Dragi buzoieni,

Vă asteptăm marti, 5 decembrie, la ora 17.00, la Muzeul Judetean Buzau, sa ne bucuram impreuna de aprinderea tunelului de lumini.  Anul acesta, Consiliul Judetean Buzau v-a pregatit inca o surpriza: un nou tunel de lumini, in fata sediului Consiliului Judetean, care sa-i bucure si mai mult pe cei mici, dar si pe cei mari. Vă asteptam cu drag la Muzeul Judetean!”, este invitația adresată de reprezentanții instituției conduse de Petre Emanoil Neagu.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*