Sport Știrile zilei

Hai la Sala Sporturilor! Meci important în Liga Florilor

Buzoienii sunt invitați să își susțină echipa de suflet la meciul disputat împotriva SCM Craiova.

Handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni duminică, 4 noiembrie 2018,  pe teren propriu, formația Sport Club Municipal Craiova, în cadrul  etapei a VIII-a a Ligii Florilor la handbal, sezonul competițional 2018-2019. Partida  se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, cu începere de la ora 17:30.

Duminică, buzoienii sunt invitați să își susțină echipa de suflet în cadrul unei partide importante disputate împotriva handbalistelor de la SCM Craiova, vicecampioană a Ligii Naționale la handbal feminin și câștigătoare a Cupei EHF în sezonul 2018.

Formația craioveană vine la Buzău cu un moral scăzut, după o înfrângere suferită pe teren propriu în fața echipei din Bistrița. De cealaltă parte, buzoiencele antrenate de Dumitru Muși își doresc din tot sufletul victoria, pentru a obține cele trei puncte prețioase și a urca în clasament.

Biletele costă 10 lei și vor fi puse ]n vânzare la  casa de bilete a  Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” astfel:

  • joi, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00;
  • duminică, între orele 10.00 și 17:30.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student), în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm la un meci frumos, cu o miză mare pentru moralul echipei noastre! Haideți să susţinem împreună #echipa buzoienilor!”, transmite directorul SCM GLORIA BUZĂU, Ion CAZAN.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Educaţie Orașul tău Știrile zilei

Liceul din Buzău la care mai învață doar 300 de elevi | „Au înființat o clasă cu nouă copii”

Educaţie Știrile zilei

Evoluții de ULTIMĂ ORĂ în scandalul de la „Nenițescu”

Sport Știrile zilei

Hai la Sala Sporturilor! Meci important în Liga Florilor

1 comentariu

  1. Paul at 10:55

    Ar trebui verificat daca s-a dat vreun bilet gratis la vreun pensionar; la ultimul meci , cu o zi inainte, a solicitat un pensionar un bilet gratis; i s-a raspuns ca nu mai sint desi ma indoiesc ca mai solicitase cineva; chestia cu bilete gratis pentru pensionari nu cred ca se aplica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *