Administrație Știrile zilei

Încă 24 ajung la Buzău! Costă 33.000 de euro bucata

Societatea de transport a municipalității, Trans Bus S.A., își lărgește flota. Încă 24 de autobuze second hand vor ajunge până la sfârșitul lunii iulie în curtea firmei, după ce au fost achiziţionate prin licitaţie. Costul unei mașini ajunge la 33.000 de euro, primele cinci urmând a sosi chiar săptămâna aceasta.

Autovehiculele marca Mercedes Citaro sunt lungi de 12 metri, sunt fabricate în 2007 și se încadrează la standardul de poluare Euro5, scrie publicația Știri de Buzău. Autobuzele recent cumpărate beneficiază de aer condiţionat, facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi şi panouri electronice de informare.

Este de așteptat ca achiziţionarea noilor autobuze să asigure o frecvenţă sporită, mai ales în contextul retragerii microbuzelor de pe traseele municipiului.

Mercedes Citaro este cel de-al patrulea model de autobuz care intră în dotarea Trans Bus Buzău, după vechile BMC-uri, VDL Ambassador și articulatele Van Hool.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

O buzoiancă nu poate intra în propria casă din cauza unei GREȘELI de redactare!

Orașul tău Știrile zilei

VIDEO: Casă făcută scrum | De la ce ar fi pornit incendiul

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Incendiu violent la Autorola! (video)

3 comentarii

  1. Gica at 16:03

    A umplut orasul de vechituri nu mai spun ca s-a aglomerat foarte rau .
    Cumpara sa le tina in curtea Transbus deja jumate din cele deja achizitionate stau de piese in curtea Societatii .
    Aici sunt banii dumneavoastra .

  2. Boscorodeala at 16:27

    A disperat lumea analfabetul ala tupeist din fruntea transbus, pus de nasu toma. Ceapistul ala care nu stie cum il cheama cu buletinul in mana castiga un salariu urias si capuseaza societatea mai ceva ca pe vremea fanariotilor. Iar daca are tupeul vreun cetatean sa iintrebe ceva, ii raspunde obraznic. Jidodia va trebui sa dea socoteala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *