Încă o factură pe care buzoienii o pot plăti cu telefonul

Începând de luna aceasta, buzoienii au acces la plata facturilor de apă potabilă și canalizare emise de Compania de Apă Buzău, direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, dezvoltat de NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România.

Potrivit datelor disponibile, peste 60.000 de buzoieni vor putea accesa noua metodă de plată a facturilor de apă, comod și simplu, direct de pe smartphone. Aceasta se întâmplă în urma unui parteneriat încheiat între NETOPIA mobilPay și Compania de Apă Buzău, operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din județul Buzău.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este prima soluţie de plată 100% mobilă de pe piaţa locală, recunoscută şi premiată inclusiv de comunitatea tech din Silicon Valley. Aplicaţia este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play şi poate fi folosită instant, odată ce utilizatorii îşi confirmă cardul în mobilPay Wallet. În cazul clienților Companiei de Apă Buzău, aceștia primesc lunar o notificare pe smartphone, prin intermediul aplicației, la momentul emiterii unei noi facturi și o pot achita instant cu portofelul digital, fără a depinde de o factură tipărită, de calculator sau de o locație. În plus, odată ce factura este adăugată în aplicație, clienții pot vizualiza oricând situația sumelor de plată.

„Introducerea plății cu portofelul digital reprezintă un pas important pentru noi în încercarea de a le oferi clienților accesul la servicii de calitate, aliniate noilor tendințe în materie de tehnologie. Şi iată că acum, cu ajutorul mobilPay Wallet, le punem la dispoziție buzoienilor cea mai accesibilă și rapidă modalitate de plată a facturii la apă”, consideră purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă S.A. Buzău.

Aplicația mobilPay Wallet a fost lansată în martie 2013 și poate fi descărcată gratuit, din Google Play sau App Store, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android. Aceasta poate fi folosită pentru a efectua diverse tipuri de plăţi în toate domeniile de interes: facturi, reîncărcări, transport, benzinării, restaurante și supermarketuri.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*