Orașul tău

Încă o intersecție din Buzău în care poți face accident

În urmă cu nici o lună, scriam despre zonele roșii de accidente din municipiul Buzău. Era vorba despre intersecțiile în care fie proasta semnalizare, fie necunoașterea legislației rutiere de către unii șoferi duce la producerea de evenimente din care rezultă victime și pagube materiale.

Pe lângă arhicunoscutele intersecții Colonel Buzoianu-Independenței, Colonel Buzoianu-Plevnei, Patriei-Independenței, Constituției-Prutului și alte câteva zone, scriam atunci și despre intersecțiile în care șoferii parchează chiar pe colț, astfel încât vizibilitatea celui care iese din drumul secundar în strada principală este nulă.

CITEȘTE ȘI: Locuri din Buzău în care poți face accident în orice moment

Un astfel de exemplu îl constituie intersecția străzii 22 Decembrie cu Nicolae Titulescu din cartierul 23 August, acolo unde un domn își parchează dubele pe ambele colțuri, astfel încât cel care iese dinspre Școala 2 în principală să nu aibă absolut niciun fel de vizibilitate.

Comportamente precum acesta pot duce la accidente grave. Este cunoscut faptul că șoferii circulă cu viteză pe Nicolae Titulescu și oricine încearcă să vireze din 22 Decembrie înspre Chimica sau înspre Casa Albă trebuie să iasă până în jumătatea intersecției, riscând să fie spulberat în orice moment.

Conducătorii auto care încalcă prevederea de a parca fix pe colț ar trebui sancționați, însă lipsa locurilor de parcare din oraș duce la un compromis pe care îl fac polițiștii. Șoferii care parchează așa sunt iertați, însă pericolul la care îi expun ce ceilalți participanți la trafic este iminent.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Orașul tău Știrile zilei

„Hai la ciolan presat cu mucegai”

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *