Incendiu la Greenfiber

Un echipaj de pompieri intervin in stingerea unui incendiu izbucnit, luni, 25 mai 2009, la o fabrica de mobila din judetul Valcea. Incendiul de la fabrica de mobila din satul Sambotin, comuna valceana Daesti, a fost stins de pompierii militari dupa aproximativ o ora de interventii, iar reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au inceput cercetarile pentru a stabili cauzele izbucnirii focului. ISU VALCEA / MEDIAFAX FOTO

Un cuptor industrial alimentat cu ulei s-a aprins duminică dimineață pe platforma industrială Greenfiber de la ieșirea din Buzău. Din fericire, nu au existat victime.

Pompierii sosiți cu patru autospeciale s-au luptat cu flăcările care cuprinseseră cuptorul, incendiul fiind alimentat de 1.5 tone de ulei. Angajații au fost evacuați la timp și, în cele din urmă, focul a fost stins.

 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*