Orașul tău Știrile zilei

Mașinile pot intra din nou în Parcul Crâng

Numai o săptămână au rezistat barierele care interziceau accesul mașinilor în Parcul Crâng. Restricțiile de circulație pe cele două alei de acces, Căprioarei și Mistrețului, au fost ridicate, după ce un judecător buzoian a suspendat Hotărârea Consiliului Local. Primăria are drept de recurs în următoarele cinci zile.

La scurt timp după ce Consiliul Local a decis ca mașinile să nu mai poată pătrunde în Parcul Crâng, proprietarul unui restaurant din zonă a contestat măsura în instanță. La câteva zile de la punerea pe rol, cauza a primmit termen și o primă decizie: suspendarea Hotărârii CLM nr. 23/28.09.2018, măsură executorie de drept.

În aceste condiții, barierele vor fi înlăturate, iar mașinile vor putea circula din nou până aproape de Obelisc și, respectiv, până în zona restaurantelor. Singura problemă este că șoferii și bicicliștii vor fi nevoiți să „coabiteze”, fiindcă, la sfârșitul lunii trecute, cele două alei au devenit piste pietonale și pentru biciclete.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

Mașinile pot intra din nou în Parcul Crâng

Educaţie Știrile zilei

Premii în bani pentru elevii și profesorii de elită din Buzău

Știrile zilei

CRIMĂ ȘOCANTĂ: Copilă de 9 ani, din Buzău, UCISĂ de propriul frate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *