Diverse Știrile zilei

INCREDIBIL: Numele a doi tineri arestați pentru etnobotanice apăruseră în „Reporter Buzoian”! | Nimeni n-a ținut cont de asta

Consumul de substanțe cu efect psihoactiv continuă să rămână un fenomen cât se poate de real la Buzău, în ciuda tututor eforturilor de descurajare întreprinse de autorități în ultimii ani. Comunitatea consumatorilor și a dealerilor nu este tocmai o enigmă, membrii ei fiind cunoscuți la scară largă. 

Mărturie stă faptul că, în urmă cu trei săptămâni, un cititor a postat, în cadrul unor comentarii la un articol de pe„Reporter Buzoian”, numele exacte a doi consumatori și dealeri implicați în afacerea etnobotanicelor la Buzău. Asta în timp ce – susțin voci apropiate publicației noastre – autoritățile ar fi refuzat să folosească drept sursă materialele informative și comentariile apărute în presă, deoarece nu sunt de încredere.

Cu sau fără proba veridicității la acel moment, așa am aflat că unul dintre dealeri este Comănescu M., un tânăr din Buzău condamnat la un an de închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Ploiești, după ce a lovit cu boxul în figură un tânăr din Micro XIV. La ultimele arestări din dosarul etnobotanicelor, Comănescu a primit, alături de alți patru tineri, 30 de zile de arest preventiv.

De asemenea, un alt nume publicat într-un comentariu pe „Reporter Buzoian” este cel al tinerei Stanciu M., implicată în dosarul etnobotanicelor, singura care a primit arest la domiciliu.

Dosarul deschis pe data de 5.02.2018 la Tribunalul Buzău este public și poate fi consultat de oricine. Dosarul nu a primit încă termen de judecată, însă se anunță un proces de durată, cu audieri de martori și numeroase persoane implicate.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

NEWS ALERT: Un tânăr care a terorizat Zoreștiul a fugit de sub nasul poliției!

Educaţie Știrile zilei

Gest INEDIT! | Ce a făcut un preot din Buzău

Știrile zilei

Se sfințește una dintre cele mai frumoase biserici din oraș

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *