Inima lui Teodor s-a oprit azi-dimineață. O joacă l-a făcut să-și piardă viața la numai 10 ani

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Teodor Marin, băiețelul care s-a electrocutat ieri, după ce s-a urcat pe un vagon de la linia 20 a gării Buzău, s-a stins azi-dimineață, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Băiețelul de 10 ani, din Gherăseni, avea arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Ieri, Teodor venise la Buzău, alături de o rudă și de fratele său pentru a vizita Drăgaica. După ce s-au distrat în târg, cei trei au mers la o rudă care locuiește în cartierul Mihai Viteazul, peste linii.

La un moment, alături de alți copii, Teodor a mers să se joace în zona vagoanelor abandonate de la linia 20 a Gării Buzău. Băiețelul s-a urcat pe unul dintre vagoane și a început să alerge. La un moment dat, spun martorii, Teo ar fi vrut să își facă un selfie, moment în care s-a produs un puternic arc electric ce l-a lipit efectiv de liniile de înaltă tensiune și l-a aruncat la pământ.

Teodor a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului. El a fost preluat de urgență de o ambulanță și transportat la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale. Medicii au realizat că micuțul se află într-o stare deosebit de gravă, l-au intubat și au solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transfera la o unitate spitalicească din București. Corpul său nu a mai putut suporta durerile. Azi-dimineață, în jurul orei 06:00, Teodor s-a stins la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, în urma unui stop respirator.

  • Selfie cu prețul vieții.

În urmă cu trei luni, un tânăr de 30 de ani, din Mihăilești, a murit electrocutat după ce a vrut să își facă un selfie pe un stâlp din triajul gării.

Autoritățile nu fac niciun fel de prevenție în acest sens, iar victimele „selfie-ului cu prețul vieții” sunt din ce în ce mai multe. Totuși, este important ca măcar părinții să le vorbească celor mici despre riscurile pe care le implică această joacă extrem de periculoasă.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Un comentariu în articolul “Inima lui Teodor s-a oprit azi-dimineață. O joacă l-a făcut să-și piardă viața la numai 10 ani

  1. Pingback: Băiatul de 10 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău, a murit! – Stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *