Unde ieșim în weekend | „Boboc Air Show” 2017, un miting aerian de excepție

Aviatorii de la Boboc au început pregătirile pentru mitingul aerian devenit tradiție în ultimii ani. Organizatorii anunţă că Boboc Air Show – BOBAS 2017  se va desfăşura pe data de 17.06.2017 de la ora 09:30.  „Pe Aerodromul Boboc, Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene Aurel Vlaicu organizează Ziua Porţilor Deschise ce include expoziţia statică şi demonstraţia de zbor a aeronavelor militare BOBAS- Boboc Air Show 2017”, transmite organizatorul.

Programul mitingului include şi un exerciţiu tactic cu aeronave şi forţe speciale, precum şi evoluţii solo şi în formaţie sau zboruri demonstrative cu aeromodele şi motodeltaplane.

Pe lângă aeronavele MiG-21 Lancer, IAR-330 PUMA, IAR-99 Șoim, YAK-52, C130 Hercules pe care le vedem anual la show-ul aerian, la fiecare ediție este așteptată cel puțin o vedetă, care să facă diferența față de edițiile din anii trecuți.

La BOBAS 2017, este posibil să vedem în premieră cel puțin unul dintre cele 9 avioane F-16 intrate recent în dotarea Forțelor Aeriene Române.

Ca în fiecare an, organizatorii vor pune la dispoziția buzoienilor autobuze care să îi transporte gratuit până la baza aeriană de la Boboc. 

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*