Știrile zilei

Invitație pentru weekend | Boboc Air Show, un eveniment devenit tradiție

Pregătirile pentru mitingul aerian de la Boboc au intrat în linie dreaptă. Organizatorii Boboc Air Show – BOBAS 2018 îi invită pe buzoieni să participe la evenimentul devenit tradiție în ultimii ani. Spectacolul de pe cer se va desfăşura sâmbătă, 16 iunie 2018, începând cu ora 09:30. 

„Baza Aeriană Boboc vă invită sâmbătă 16 iunie 2018, începând cu ora 09.30, la evenimentul Boboc Air Show – BOBAS 2018 organizat pe Aerodromul Boboc, județul Buzău. Punctele de atracție ale evenimentului vor fi expoziția tip display static cu tehnică militară și de aviație și spectacolul pe cer oferit de aeronavele civile și cele militare ale Forțelor Aeriene Române.Vă așteptăm cu drag!”, au scris organizatorii pe pagina Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc.

Programul mitingului include şi un exerciţiu tactic cu aeronave şi forţe speciale, precum şi evoluţii solo şi în formaţie sau zboruri demonstrative cu aeromodele şi motodeltaplane.

Pe lângă aeronavele MiG-21 Lancer, IAR-330 PUMA, IAR-99 Șoim, YAK-52, C130 Hercules pe care le vedem anual la show-ul aerian, la fiecare ediție este așteptată cel puțin o vedetă, care să facă diferența față de edițiile din anii trecuți.

Ca în fiecare an, organizatorii vor pune la dispoziția buzoienilor autobuze care să îi transporte gratuit până la baza aeriană de la Boboc. Mașinile vor pleca la ora 09:00, din fața Catedralei Municipale „Sfântul Sava”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */