Administrație Orașul tău

INVITAȚIE | Prețurile „s-au topit”!

Chiar dacă nu am mai avut parte de căldurile din anii trecuți, suntem încă în căutarea unui spațiu de petrecere a zilelor de vară într-un mediu plăcut și care nici să nu ne „usture” la buzunar.

O variantă serioasă de petrecere a timpului liber o reprezintă ștrandul din Parcul Tineretului, acolo unde prețurile au fost reduse de către administratori tocmai pentru a încuraja accesul buzoenilor:

„Am redus prețurile pentru adulți de la 7 la 5 lei. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani vor plăti 2 lei, în loc de 5, cât este acum, iar cei sub 7 ani au intrarea liberă.”, a declarat directorul Urbis, Silviu Nicoară.

Ștrandul din Parcul Tineretului mai dispune de terenuri pentru practicarea sportului în aer liber şi de spaţii de joacă pentru copii.

Pe lângă tonetele de înghețată, vată de zahăr și porumb fiert situate de-a lungul aleii centrale, buzoienii ieșiți la plimbare pot savura o bere rece sau o porție de mici delicioși la terasele din incinta ștrandului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Fără categorie

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 10 | O persoană încarcerată

Știrile zilei

VIDEO: Mașină răsturnată pe variantă

Știrile zilei

BUZĂU: Povestea bradului de anul acesta (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *