Orașul tău

L-au pus în aplicare! | Poliția Locală, amenzi de peste 700 de milioane (VIDEO)

Săptămână plină pentru polițiștii locali buzoieni. După adoptarea celebrei Hotărâri 326/2017, care se referă la buna conviețuire în Buzău, oamenii legii s-au văzut nevoiți să pună în aplicare prevederile regulamentului care a provocat o lungă dezbatere publică în ultima vreme.

Acțiunile polițiștilor locali s-au desfășurat în perioada 20-26.11.2017 și au vizat fapte privind tulburarea ordinii si linistii publice, abandonul deseurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spatiile publice interzise prin lege, comertul stradal neautorizat,  in cart. Dorobanti I si II, Brosteni, Micro 5, Micro 3, Micro 14, Posta si Mihai Viteazul, cart. Simileasca.

Rufele la uscat, motiv de amendă.

Sute de buzoieni au fost avertizați sau chiar sancționați pentru fapte ce contravin hotărârilor de consiliu în vigoare, la capătul acțiunilor aplicându-se amenzi în cuantum de aproape 710.000 de lei.

„La nivelul Directiei de Politiei Locala Buzau s-a permanentizat un stil de muncă activ, directionat în special pe rezolvarea cerintelor justificate ale cetătenilor, fapt ce a determinat cresterea vizibilă a încrederii menifestată de locuitorii municipiului, fata de institutia noastră, aceasta demonstrându-se prin numărul mare de solicitări primite la Dispeceratul Politiei Locale, unde sunt preluate aproximativ 137 de sesizari saptamanal, prin intermediul “Telefonului cetateanului – 0238/955.”, transmit reprezentanții Poliției Locale, care dau asigurări că acțiunile de acest fel vor continua.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *