Știrile zilei

Durere fără margini! | Andreea, înmormântată în rochie de mireasă

Lacrimi şi multă durere, astăzi, în comuna Gălbinași din judeţul Buzău, acolo unde este condusă pe ultimul drum Andreea Andrei, tânăra decedată în accidentul de motocicletă de la Verguleasa. Soțul acesteia, decedat ieri, va fi înmormântat sâmbătă în cimitirul din localitatea Bentu.

Sute de oameni participă la înmormântarea Andreei, tânăra care a pierit în cumplitul accident de vinerea trecută, atunci când motocicleta pe care se afla alături de soțul ei a fost spulberată de o șoferiță neatentă.

Potrivit tradiţiei, înainte de a fi înmormântată, Andreea a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Tânăra în vârstă de 26 de ani și partenerul ei aveau împreună o fetiță de patru ani, însă nu erau căsătoriți religios.

Trupul lui Mădălin a ajuns, ieri, în localitatea natală și urmează a fi înmormântat sâmbătă, în cadrul unei ceremonii separate, în cimitirul din Bentu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

PREMIERĂ: Festival de street-food în Buzău!

Știrile zilei

TRAGEDIE: Un muncitor s-a prăbușit cu o structură a podului la care lucra!

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *