Știrile zilei

LIVE, spre moarte | ULTIMELE secunde ale vieții tale

Priviți-i cu atenție pe acești tineri care pornesc, foarte siguri pe ei, într-o călătorie fără întoarcere. Martor le este doar telefonul mobil, bucata aia de plastic de care nu te poți dezlipi nici măcar când conduci, și poate câțiva prieteni virtuali care nu se așteaptă să-ți transmiți Live propria-ți..MOARTE.

Ca ei sunt mulți tineri, pentru că viața noastră s-a cam mutat în online, unde se arată adevărata „valoare” a omului. Ultima fiță de mașină nici nu există dacă nu apare într-un filmuleț pe profilul tău, scârțurile la semafor sunt degeaba câtă vreme nu le transmiți live pe Facebook și, în general, întreaga noastră zestre materială n-are sens fără aprecierea venită dinspre mediul online.

Dar dacă toate postările pe care le facem pe Facebook au o oarecare doză de egoism și ne aduc satisfacție, ei bine, folosirea telefonului la volan este cea mai proastă modalitate de a te da rotund în fața prietenilor.

Poți să-i privești în ochi? Doi dintre ei vor muri în următoarele două minute.

Pe cei care încă mai cred că noi, șoferii cât de cât responsabili, aparținem unei epoci învechite, neinteresante, îi invit să urmărească filmulețul de mai jos.

Sunt patru tineri care au plecat, ieri după-amiază, spre moarte, pe E85, la bordul unui autoturism Opel. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani din Slobozia Bradului. În dreapta lui, asigurându-se că „aventura” lor este privită de cât mai mulți prieteni, transmitea live un altul. Totul avea să dureze puțin peste un minut. Conform transmisiei, 1 minut și 33 de secunde. Finalul transmisiei surprinde țipetele celor patru și momentul în care telefonul cade din impact.

Din păcate, doi dintre ei, un adolescent de 14 ani, din Slobozia Bradului și un alt tânăr, de 18 ani, din Odobești nu au mai putut fi salvați și au decedat la scurt timp.  (Sursa: Ziarul de Vrancea)

Lasă telefonul când conduci! Sunt ultimele secunde ale vieții tale..

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Bărbat lovit de tren | Cine este victima

Știrile zilei

Tineri dornici să ajute: „Ne vom întâlni cu primarul Toma”

Știrile zilei

Consiliul Județean premiază excelența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *