Știrile zilei

LOCURI LIMITATE la cursul Inspector SSM organizat în Buzãu

Ultimele locuri disponibile pentru cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile din Legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs desfãşuratã în Buzãu.

Cursul este necesar şi util tutror lucrãtorilor ce activeazã în domeniul protecţiei muncii, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui department special în domeniul protecţiei muncii. De ce este necesar acest curs? Rãspunsul este simplu, pentru a evita atât amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu, dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã. In aceasta perioada va punem la dispozitie acest curs la un pret redus cu 10% reducere pentru plata integrala şi 5% reducere pentru plata in rate.

Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã organizat de Profesional New Consult în Buzãu, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii atestata printr-o diploma recunoscuta la nivel national si international, dar şi şanse sporite la ocuparea unui loc de muncã.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

  • Mobil: 0765.190.000, 0784.333.777;
  • paginã Facebook : Cursuri Buzãu
  • e-mail: [email protected]
  • web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, Profesional New Consult va organiza în perioada urmãtoare cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Arhivar ;

            Curs Cadru Tehnic PSI ;

            Curs Inspector Resurse Umane ;

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Primăria, ADRESĂ către membrii „ADI Buzău 2008”

Sport Știrile zilei

Manchester United vs. Juventus Torino este meciul rundei in grupele Champions League

Administrație Știrile zilei

Municipiul Buzău va avea un „mall de servicii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *