Administrație Orașul tău Știrile zilei

Lucrări în toi pe o importantă arteră din Buzău

S-a dat startul  asfaltării pe Aleea Sporturilor, sfârșitul de săptămână găsind deja asfaltat un sens de pe tronsonul cuprins între străzile Alexandru Marghiloman şi Dorobanţi. Lucrările continuă și în alte zone ale orașului.

Drumarii de la Urbis au turnat deja un covor asflatic de 6 centimetri pe Aleea Sporturilor. Este vorba despre sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu strada Alexandru Marghiloman către strada Dorobanţi. Turnarea covorului asfaltic pe celălalt sens de mers va continua zilele următoare, după rezolvarea unor probleme la stația de asfalt de la care se aprovizionează Urbis.

 

În tot acest timp, în alte zone se lucrează pentru scoaterea din noroi a zeci de străzi de pământ. De execuția celor mai multe dintre ele se ocupă gigantul Hidro Salt B92 București, cel care a câștigat și licitația pentru reabilitarea fostului spital Brătianu.

„În oraș sunt deschise nu mai puțin de 23 de șantiere pentru asfaltarea stăzilor🙀🙀🙀: 19 inițiate de firma HIDRO SALT B92 pe loturile licitate, alte 3 străzi de pământ unde lucrează URBIS SERV ( Rahovei, Fundătura Viilor si Intrarea Plaiului) la care se adaugă Aleea Sporturilor unde astăzi a început asfaltarea propriu-zisă! Deși este un record al ultimilor 27 de ani, eu spun că este doar normalitatea pe care o așteptam cu toții!”, a scris pe Facebook viceprimarul Ionuț Apostu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

BUZĂU: Cod galben de ninsori

Știrile zilei

Adolescentă DISPĂRUTĂ | Rudele fac apel la buzoieni

Orașul tău Știrile zilei

Azi-noapte, în Buzău | Un tânăr a intrat cu mașina în casă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *