Știrile zilei

Mândrie buzoiană! | Gabriela a terminat prima

[box type=”success” ]O buzoiancă este șefă de promoție la Facultatea de Jandarmi.[/box]

Peste 613 de absolvenți ai Academiei de Poliție “ Al. I. Cuza” București au intrat astăzi în corpul ofițerilor, în cadrul unei festivități emoționante. Printre proaspeții ofițeri ai Ministerului Afacerilor Interne este și sublocotenent Gabriela Moise, din Buzău, ea fiind desemnată astăzi șefa de promoție 2018 a Facultății de Jandarmi.Gabriela este absolventă a Colegiului Național “ Bogdan Petriceicu Hasdeu”, promoția 2014.

Deși a parcurs toate stagiile de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, domnișoara sublocotenent a optat să își desfășoarea activitatea în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, în contextul în care, în următorii ani tânăra își va continua în capitală procesul de formare profesionala, prin studii postuniversitare și cursuri de specializare.

Mândri de rezultatele ofițerului recrutat și format în Buzău, jandarmii buzoieni îi doresc succes atât în activitatea profesională, cât și în plan personal!

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

Orașul tău Știrile zilei

BUZĂU: Ce se întâmplă cu locuitorii de pe străzile care își schimbă denumirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *