Administrație Știrile zilei

Mărăcineni, NEMULȚUMIRE TOTALĂ | Responsabilii, băgați în ședință

A trecut deja o lună de la începerea lucrărilor de reabilitare a podului metalic de la Mărăcineni, iar prefectul județului nu e mulțumit deloc de modul de lucru. Ieri, Carmen Ichim i-a convocat pe reprezentanții firmei de construcții și pe cei ai altor instituții implicate într-o ședință de analiză a stadiului lucrărilor la acest obiectiv. 

Prefectul Carmen Ichim și-a exprimat nemulțumirea cu privire la ritmul de până acum al lucrărilor, apreciind că folosirea unui număr redus de muncitori a generat întârzieri pe fiecare etapă a proiectului. De altfel, media locală a relatat despre ritmul scăzut de lucru de la pod, un clip realizat de Campus TV devenind viral pe Internet.

De cealaltă parte, firma de construcții a dat asigurări că va recupera aceste întârzieri prin suplimentarea forțelor, astfel ca în afară de lucrătorii care se vor ocupa de sablarea și vopsirea structurii metalice, să aloce permanent un număr de 20 de muncitori pentru repararea plăcilor betonate și turnarea unei șape noi, înaintea operațiunii finale de asfaltare.

  • Verificări zilnice.

Prefectul Județului Buzău a mai cerut reprezentanților ITM și SDN Buzău să verifice zilnic dacă firma constructoare își respectă obligațiile asumate în urma discuțiilor de astăzi, iar dirigintele de șantier urmează să prezinte săptămânal un raport cu privire la stadiul lucrărilor.

Disconfortul creat în zona podului de la Mărăcineni ar mai urma să dureze în jur de trei luni, termenul de finalizare a lucrărilor estimat inițial fiind luna august.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.