Marcel Ciolacu, felicitat public de Victor Ponta. Iată în ce context s-a întâmplat

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto
Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost felicitat de ex-premierul Victor Ponta într-o postare pe Facebook. Totul s-a întâmplat după ce Sorin Cîmpeanu, rectorul Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România a fost exclus de către ALDE din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților. Victor Ponta a comentat acest subiect și l-a felicitat pe deputatul PSD Marcel Ciolacu pentru că a făcut dreptate în acest caz.

„In tara noastra interesul de partid ajunge sa fie sinonim cu PROSTIA!!

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cimpeanu a fost un foarte bun Ministru al Educatiei, este rector si Presedintele Uniunii Rectorilor din Romania – plus romanul cu cea mai mare functie la nivel international – Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone!

Sa il dai afara pe Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie pe motiv ca s-a certat cu Partidul este mai mult decat o greseala – e chiar o prostie!

Ps – ma bucur ca liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut intelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastra!! Felicitari pt aceasta decizie de bun simt!”, a scris Victor Ponta.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *