Marcel Ciolacu, MESAJUL care îi interesează pe milioane de români

În cadrul sesiunii extraordinare de astăzi a Camerei Deputaților, a fost adoptat proiectul de lege prin care pensionarii vor fi scutiți de la plata contribuției asigurărilor sociale de sănătate, iar pensiile mai mici de 2000 RON nu vor mai fi impozitate. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către secretarul forului decizional, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

„Este vorba de peste 5 milioane de pensionari cu pensii sub 2000 de lei care nu vor mai plăti impozitul de 16% și peste 4 milioane de pensionari care vor beneficia de reducerea contribuțiilor la asigurările de sănătate.

Coaliția PSD – ALDE și-a respectat deja prima promisiune, astfel încât creșterea economică să înceapă să se simtă în buzunarele românilor.”, a transmis liderul social-democrat, o prezență activă pe Facebook.

Noul Parlament a fost constituit la sfârșitul lui decembrie 2016, majoritatea fiind deținută de coaliția PSD-ALDE. Marcel Ciolacu a fost ales pentru a patra oară secretar al Camerei Deputaților, iar organizația condusă de acesta a trimis-o în Guvernul Grindeanu pe buzoianca Adriana Petcu, responsabila portofoliului de la Ape și Păduri.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*