Sport Știrile zilei

Marina, buzoianca pe care Buzăul nu și-o poate permite

Constantin Toma a anunțat încă de la începutul mandatului că vrea să facă din Buzău un oraș grozav. Unii dintre managerii săi par să fi ratat însă întâlnirea cu ambițiile primarului. La SCM Gloria, clubul-speranță al municipiului, s-a precizat, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate ieri că Marina Baboi este o pistă închisă.

Cea mai titrată sportivă buzoiancă a momentului, multiplă medaliată la competițiile interne și internaționale de atletism, este un bun pe care – din păcate – Buzăul nu și-l poate permite. Jurnalistul sportiv Mihai Baltag a publicat astăzi un material în care face o analiză minuțioasă, aproape chirurgicală a modului în care Marina ne-a scăpat printre degete, iar noi n-am făcut nimic pentru a o aduce înapoi.

Cititorul avizat va înțelege că în discuție sunt salariul și oportunitățile pe care le poate oferi Buzăul unui sportiv de talia Marinei, în balanță cu ce oferă la această oră capitala. Ochiul avizat mai știe că managerii sportivi bucureșteni, specializați în head-hunting și mereu în căutare de noi talente, n-aveau cum să rateze o sportivă cu un asemenea potențial.

Concluzia e că SCM-ul Primăriei ar trebui să lucreze un pic la partea de strategie și imagine. Asta până nu când e prea târziu, iar eșecul unui vis numit SCM va lua dimensiuni gargantuești, așa cum s-a întâmplat și cu clubul fanion din Crâng.

Materialul integral poate fi citit AICI.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *