MĂSURA luată de RAR Buzău pentru a face față valului de programări

Odată cu eliminarea timbrului de mediu pentru înmatriculările autovehiculelor, stațiile RAR din țară au fost luate cu asalt de miile de mașini second-hand de import care așteptau să fie înscrise pe România. Stația RAR de la Buzău nu a făcut excepție, valul de solicitări luându-i prin surprindere pe angajații care nu mai fac față programărilor.

Ca măsură de rezolvare a acestei situații, începând cu acest weekend, Registrul Auto Român Buzău va avea program şi sâmbăta. Măsura a fost impusă la nivel naţional, în urma numeroaselor solicitări din partea celor care vor să îşi înmatriculeze maşinile second-hand, informează Campus Buzău.

Astfel, cu excepţia zilelor de sărbători, specialiştii de la RAR vor face verificări în fiecare sâmbătă, între orele 08:00 și 14:00. până la finele anului.

Pentru a se programa la RAR, doritorii pot apela numărul unic 021/9672 sau pot opta pentru programarea online pe site-ul www.rarom.ro.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*