Orașul tău Știrile zilei

Măsuri de ULTIMĂ ORĂ privind traficul din Buzău | „Vor fi mutate”

Autoritățile buzoiene încearcă din răsputeri să rezolve problema aglomerației din zona podului de la Mărăcineni. În urma unei întâlniri ce a avut loc astăzi, s-a luat decizia ca trecerile de pietoni din zona Carrefour să fie mutate, lucru care se va concretiza chiar din această noapte.

La solicitarea Prefecturii, Primăria a decis să mute trecerile de pe strada Frăsinet și din zona Autogara Nord, iar cea de pe bulevardul Unirii să fie desfiintată. În schimb, noua trecere provizorie, marcată cu galben, se va înființa pe directia complexului Mara.

„Am luat legatura cu Politia Municipiului Buzau pentru a desfiinta trecerea de pietoni (de la Carrefour spre XXL), iar trecerea de pe strada Frasinet va fi mutata in zona scuarului la iesirea din parcarea subterana. Totodata vor fi montate garduri de protectie in zona scuarului de pe bulevardul Unirii astfel încât sa preintampinam traversarea neregulamentara a strazii. Societatea Urbis va face aceste marcaje astfel incat maine dimineata sa nu avem probleme. Politia Locala va fi in zona pentru fluidizarea traficului.”, a declarat viceprimarul Ionut Apostu pentru Buzău.net.

Măsurile de astăzi vin în urma unor solicitări din partea Prefecturii Buzău, instituție care gestionează bunul mers al lucrărilor de la podul peste râul Buzău. Ieri, după începerea lucrărilor pe o singură bandă, s-au format coloane de mașini  pe sute de metri, traficul în zona podului devenind un coșmar.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *