Administrație Știrile zilei

„Micro XIV – Unirii – Carrefour – Dedeman – Bere” | O nouă linie de autobuz în municipiu?

Buzoienii solicită încă o linie de autobuz. Impulsionați de introducerea de către Trans Bus a liniei „Zonă 116”, care va circula pe ruta Micro 14 – Primăverii, cetățenii îi scriu primarului Constantin Toma să solicite societății de transport călători un nou traseu.

După revigorarea activității TransBus, prin întărirea flotei și schimbarea tipului de management, buzoienii au prins curaj. Într-o postare pe domnuleprimar.ro, un cetățean îi cere edilului șef introducerea unei noi linii de autobuz pe traseul „Micro XIV – Unirii – Carrefour – Dedeman – Fabrica de Bere”.

Ideea nu sună rău, mai ales că centura municipiului –  unde există multe societăți comerciale și locuințe private – nu este acoperită de Trans Bus. Directorul societății, Gică Toader, precizează că propunerea se află, deocamdată, în faza de analiză, urmând ca rezultatele ei să arate dacă ideea este sau nu oportună.

În momentul de față, Trans Bus circulă în Buzău, Mărăcineni și Vadu Pașii cu o flotă de 47 de autobuze, ultimele 15 fiind cumpărate din Olanda și introduse recent în traseu.

Viziunea societății din subordinea Primăriei include acum eliminarea microbuzelor de pe piața de transport din Buzău. „Doar în acest fel Trans Bus poate deveni profitabilă”, a declarat, în repetate rânduri, primarul Constantin Toma.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

BUZĂU: Record de cununii în Parcul Marghiloman!

Știrile zilei

Accident pe E85. Două victime

Știrile zilei

Alex Necula, veste GROAZNICĂ | „N-am vrut să-i provoc un șoc..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *